CT Automatismos y Procesos, S.L. - Dispositius per l'encesa de motors

Toshiba

Sistema digital d'arrencada suau: per a un complet control d'arrencada i parada

Fotografia de Sistema digital d'arrencada suau
Toshiba compta amb un sistema digital d'arrencada que assegura un complet control d'arrencada i parada. Amb aplicació controlada de la intensitat d'arrencada, la suau aplicació del parell elimina qualsevol sacsejada mecànica durant l'arrencada,

evitant danys al motor i a l'acoblament. Assegura una parada suau controlada, és especialment interessant en bombes.

També ofereix un control flexible per a la integració en sistemes, amb panell de control manual, entrades per a sistema de control remot, quatre sortides de relé (tres d'elles programables), sortida de 4-20 dt., interface RS485 i funcions de rearmament automàtic programables.

Aquest sistema suposa una major protecció per al motor i la seva càrrega, amb sobrecàrrega del motor programable electrònicament i protecció de fallada de fase i de desequilibri entre fases. Assegura també protecció de rotació de fases, protecció per baixa intensitat, entrada de termistencias, retard en el rearranque i verificació automàtica del circuit de potència.

Com a funcions addicionals, pot integrar contrasenya per a la protecció de la programació de l'arrancador, pantalla de diagnòstic per a la recerca de fallades, alarma per baixa intensitat, alarma per excés d'intensitat, alarma per sobretemperatura en motor i connexió 3 o 6 fils. Opcionalment està disponible comunicació DeviceNet i teclat de control remot.