Synerplus, S.L.L - Software per a la gestió del comerç

ERP Selenne Gestión Comercial

Programari per al sector comercial i de distribució: gestió de clients, seguiment i control de la morositat, gestió configurable de tarifes i campanyes..

Fotografia de Programari per al sector comercial i de distribució
Gestió de clients, seguiment i control de la morositat, gestió configurable de tarifes i campanyes, gestió total de magatzems, gestió de compres i sol·licituds internes, gestió sobre rangs i alertes, gestió de proveïdors, integració amb tarifes de proveïdors, punts de venda -TPV-, gestió de tendes i delegacions, control i gestió xarxes comercials, CRM, confecció de kits i articles complexos, control de flotes, quadres de comandament, gestió financera, control absolut de costos i desviacions, intranet documental en el núvol, pas de cicles flexibles i configurables, integració amb sistemes i tendeixis web, trazabilidad completa, alts nivells d'autonomia, multiidiomas, mult-divisa, gestió de la mobilitat per a xarxes comercials.

El concepte de mobilitat aplicat a les xarxes i equips comercials es resol amb l'ús i gestió a través de tablets amb sistemes operatius Windows. Selenne Programari ERP Distribució Comercial ofereix triar diverses modalitats de treball: offline per després sincronitzar les seves dades des d'un punt amb internet; l'opció de connexió d'internet contínua; l'ús de wifi no només en les seves vendes i comandes sinó també en els seus magatzems, qualitat, vigilància i uns altres.

La mobilitat comercial i corporativa de Selenne ERP Distribució Comercial respon a organitzacions deslocalizadas i rendibilitza la gestió de les vendes.

Optimitza el temps de picking sobre comandes, transcripció i gestions administratives innecessàries. Programari ERP Distribució Selenne millora els processos de negoci a través de gestió de mobilitat comercial per a la gestió de vendes. Fitxatges de tot el seu personal des d'un tablet, la qual cosa li permet automatitzar a tot l'equip i controlar els seus fitxatges.

No necessita estar online, Selenne s'encarrega de la seva sincronització. Genera i configura les ofertes i comandes, gestiona el seguiment, reutilitza les ofertes total o parcialment, genera les comandes de forma manual i automàtica. Es pot usar la mobilitat per a l'enviament de les comandes a la xarxa de negoci.

Sistema de gestió que compta amb tots els processos de negoci per a la distribució comercial majorista. No només és un programari, és una transferència del coneixement sectorial. Dades generals completes de cada client. Es pot veure que manté una situació completa i actualitzada, a simple vista, de la situació financera del client amb la possibilitat de bloquejar, generar observacions i configurar una gran quantitat de qualitats com: règim tributari, rutes, activitats, zones, representant, dades financeres, delegacions, consums, sistemes de facturació, tarifes associades, contactes, seguiment CRM, parc tecnològic, transport i, per descomptat, un apartat automàtic documental on podrà emmagatzemar els seus contractes, comunicacions i altres arxius d'interès de cada client.

La configuració en Selenne permet assignar la ruta, la forma de pagament, tipus de facturació, representant, els seus diferents formats, règim d'IVA, activitat, grups i altres dades. Les entitats que es configuren estan definides prèviament en Selenne. Es consideren diversos representants per client segons la delegació i altres jerarquies, com a gestors d'àrees, agents o segons comisionistas. Selenne pot incorporar més característiques de configuració. És molt flexible i àgil en les respostes i adaptació.