Synerplus, S.L.L - Software para la gestión de ferreterías y suministro industrial

ERP Selenne Ferretería Industrial

Programari per a subministraments industrials: conté els circuits complets de negoci

Fotografia de Programari per a subministraments industrials
Programari de gestió per a subministraments industrials que conté els circuits complets de negoci i ajusta la seqüència de cicle, proposant, a tot moment, noves possibilitats de millora en la gestió.

Sector electricitat, sector il·luminació, sector climatització, sector calefacció, sector lampisteria, sector seguretat, sector domòtica i comunicacions, sector sanitaris i aixeteria, sector protecció i prevenció de riscos, sector ventilació i extracció, sector aïllaments, sector línia blanca, sector energies renovables, sector subministraments industrials, sector eines, sector contraincendios, sector regs i sistemes hidràulics.

La Plataforma Selenne és una solució completa i orientada com a programari de ferreteries industrials i subministraments, basat en un gran Workflow que modela diferents cicles de negoci.

Selenne ofereix un complet transversal integrat per a gestió financera, magatzems, compres, integració amb proveïdors, business intelligence, gestió documental, etc.

Selenne no treballa per mòduls: respon com a solució integral i li permet accionar nous processos de negoci amb total facilitat sense haver de buscar noves opcions. Això li permet usar una o més àrees o, simplement, deixar-les en standby tot esperant un altre moment més oportú.