Synerplus, S.L.L - Software per a la indústria química

ERP Selenne Químico

Programari per a la gestió del sector químic: formulacions complexes i intermèdies, gestió de la fabricació, timeline i gestió completa sobre compres..

Fotografia de Programari per a la gestió del sector químic
ERP per a empreses químiques que soluciona les necessitats de gestió en formulacions complexes i intermèdies, gestió de la fabricació, timeline i gestió completa sobre compres, control total sobre els costos, integració amb Chemeter, gestió de l'envasament, conversions, idiomes, divises, integració amb Sharepoint, mobilitat i delegacions, complexos arbres productius i escandallos, control de desviacions sobre la producció, configuradors del sistema, implantacions més ràpides, business Intelligence i quadres de comandament, multialmacén, clients, proveïdors, R.R.H.H., compres, vendes, alertes i limitadors, tresoreria, comptabilitat, fitxers de configuració, anàlisi estratègica, integració total amb totes les eines de Windows.

La Plataforma Selenne cobreix, com a solució existent, tota la gestió de l'envasament, una problemàtica recurrent entre la fabricació de producte i els seus continents de destinació, suportats en diferents formats, diferents etiquetes i costos associats.

Addicionalment, la flexibilitat dels processos permet adaptar noves i complexes solucions particulars. Una de les característiques diferencials de la indústria química es troba en les conversions, conseqüència de l'ús de diferents unitats de mesura per a un mateix producte.

La Plataforma Selenne contempla i resol amb profunditat aquests problemes, permetent a les empreses una completa concordança en les conversions i en els seus articles. Synerplus ha realitzat una aliança amb el sistema Chemeter que resol tota la problemàtica de les fitxes de dades de seguretat, emissió d'etiquetes, multi-idiomes, cartes de ports i una sèrie de beneficis addicionals.

Gestiona la legislació de la indústria química dins del marc de seguretat de productes químics (REACH, CLP, ADR, entre uns altres). Treballa com a únic front-end i genera importants estalvis de productivitat entre els seus departaments, automatitzant els despatxos i la distribució.

Chemeter és un sistema específic desenvolupat per SIAM per a la indústria química. Mitjançant el dissenyador integrat d'etiquetes es podrà, en pocs minuts, tenir la informació sobre el seu producte amb les dimensions i disposició conforme a la normativa REACH/CLP i la imatge corporativa adaptada, amb un disseny únic i excepcional mantenint la línia de comunicació de l'empresa.

Una correcta senyalització dels perills que comporta l'ús i manipulació dels productes químics és primordial per a una comercialització adequada. D'aquesta forma, amb un etiquetaje conforme a la legislació i un disseny atractiu, els productes comptaran amb un valor afegit i un avantatge competitiu respecte a altres companyies.