Synerplus, S.L.L - Altres tipus de software per a sectors específics

ERP Selenne OCA / ITV / OCT

Programari per a inspeccions reglamentàries: cRM específic per a instal·lacions, logística i assignació d'inspeccions centralitzada, calendaris visites..

Fotografia de Programari per a inspeccions reglamentàries
Sistema que respon a totes les inspeccions, gestió d'ofertes configurables, CRM específic per a instal·lacions, logística i assignació d'inspeccions centralitzada, calendaris visites i seguiments, personalització sobre tablets per a cada inspecció i unificació dels criteris corporatius, seguiment i programació de les inspeccions futures, comunicació als diversos agents involucrats com mantenedores, propietaris, administradors de finques, gestió per delegacions, signatura sobre tablets.

Autonomia total en la creació i/o modificació del sistema d'inspeccions, millora la competitivitat de les Oques per optimitzar els costos i assegura els resultats operacionals, minimitza la gestió administrativa de revisions, automatitza els processos d'inspeccions, treballa sobre totes les inspeccions, gestió logística completa sobre inspectors, calendaris corporatius, calendaris personals, gestió per cada delegació, protocols de comunicació SOAP i clients lleugers, treballa sobre tablets personalizables offline, inspeccions en totes les comunitats autònomes. Les inspeccions canvien per modificacions legislatives o segons la Comunitat Autònoma. Selenne respon als diferents elements d'inspecció requerits en cada cas, permetent canvis en aquestes polítiques sense necessitat de modificar l'aplicació ni de generar noves versions.

La tecnologia i estructura de Selenne integra la seva forma particular de realitzar una inspecció reglamentària, independentment del tipus d'inspecció, ja sigui de grues torre, aparells elevadors, baixa tensió, equips a pressió, alta tensió, instal·lacions petrolíferes, etc. L'important és que Selenne, en estar basat en una arquitectura de processos, engega les àrees, grups de comprovació, paràmetres, valors per defecte, rang de validacions, validacions creuades entre paràmetres i molt més per respondre davant qualsevol inspecció.