Synerplus, S.L.L - Software de control integral (ERP)

ERP Selenne Financiero

Programari per a gestió financera: gestió de caixes, bancs, dels efectes de cobrament i dels efectes de pagament..

Fotografia de Programari per a gestió financera
Circuit financer complet, gestió de caixes, gestió de bancs, gestió dels efectes de cobrament i gestió dels efectes de pagament a través d'una alta operativitat, mestres de documents, gestió de les remeses, norma SÀPIGA, configuració i adaptació de la comunicació telemàtica amb els bancs, gestió de caixes d'efectiu, cashflow de l'empresa, gestió de configuració operativa de pagaments per origen i disponibilitat, comptabilitat Selenne integrada, comunicació amb altres sistemes comptables, gestió de punteos i seients vinculats al seu origen transaccional, gestió multidiario, multidivisa, gestió completa sobre rangs i alertes, indicadors financers.

Aquest pot ser el centre de cost definitiu o ser el primer nivell d'agrupació. Aquesta distinció és fonamental per determinar quin és el nivell d'automatització desitjat; per exemple, no només serà important agrupar els departaments de qualitat o adreça, sinó conèixer quins són els impactes de costos en els seus productes finals. Aquest segon nivell de distribució respon a criteris analítics que Selenne pot automatitzar, parametritzar, vincular o permetre la seva gestió per a la segona distribució.

Com cada origen de despeses està determinat per la seva naturalesa i per les seves pròpies característiques organizacionales, la Plataforma permet modificar i gestionar cada seient de forma única de tal forma que respongui a la distribució d'activitats o mètriques corresponents. Es pot veure com es recullen totes imputacions sobre un centre de cost amb només seleccionar-ho. Existeixen moltes altres formes de treballar els processos sobre la gestió analítica per adaptar a cada necessitat.