Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Portes de seguretat

Securitesa Premium

Portes cuirassades: amb pany d'alta seguretat

Fotografia de Portes cuirassades
La gamma de portes cuirassades Premium, destinada a la reposició, arriba al mercat de la mà d'una classificació Grau 4 Antirefracción segons la norma europea d'assaig UNEIX-ENV 1630:1999. L'obtenció d'aquesta classificació s'ha basat en la integració en una estructura fulla Securitesa-1, que tan bons resultats ha obtingut, d'un nou pany d'alta seguretat i un nou escut.

L'ànima d'aquesta sèrie de portes cuirassades és el pany d'alta seguretat que equipa. Aquest pany, diferent a totes les conegudes fins avui en Securitesa, consta de 5 punts d'ancoratge frontals, combinant bulones de 18 mm de diàmetre amb ganxos Premium de projecció 25 mm, a més d'un nou sistema de retenedor.

El sistema de retenedor integrat en el pany permet l'obertura de la porta d'una forma controlada i segura, impedint que una vegada oberta algú des de l'exterior pugui accedir per mitjà d'una empenta. A més si es desitja, pot afegir-se la funció servei a la ja esmentada de retenedor, integrant d'aquesta forma dues funcions en un mateix dispositiu. La inclusió de la funció servei afegeix un punt de tancament independent a la porta i dos panys vists des de l'exterior.

Un altre dels aspectes destacables de la sèrie Premium és la possibilitat de disposar d'una fulla de 7 cm de gruix (l'estàndard és de 5 cm), que a més de protegir els béns aïlla més del soroll.