Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Panys de seguretat

Tesa-cerrajeria Smartair Wireless-Up

Pany de seguretat: control d'accessos sense cables

Fotografia de Pany de seguretat
El pany TESA Smartair Wireless-Up és un innovador sistema de control d'accessos basat en panys autònoms sense cables que permeten monitorizar en temps real els moviments dels usuaris, obrir la porta a distància, així com actualitzar els privilegis d'accessos de manera automàtica.

Els panys i el programari es comuniquen a través de ‘hubs’ de comunicació recollint a l'instant tota la informació registrada en els panys: accés dels usuaris (hora i dia): intents d'obertures no autoritzats; intents d'obertura fora d'horaris i torns; estat de les bateries, etc. i actualitzant, de manera automàtica, qualsevol canvi que es realitzi en la base de dades del programari.

Els avantatges d'aquest pany es basen en la seguretat, l'economia (no hi ha necessitat de cablear els panys i cada ‘hub’ TCP/IP controla fins a 20 panys) i l'estalvi de temps (des d'un únic lloc es configura qualsevol pany). Cada pany és autònom, la qual cosa davant una fallada de radiofreqüència, permet que cadascuna d'elles segueixi funcionant sense que la seguretat de l'edifici es vegi afectada.