Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Panys de seguretat

SmartAir

Pany autoprogramable: s'activa sense necessitat de realitzar cap contacte previ

El pany autoprogramable SmartAir ofereix control d'accés i solucions electròniques en portes on s'exigeixi comoditat de gestió, la seguretat i el control de costos, alhora que es pugui disposar de les altes prestacions del control d'accessos.

El sistema de control d'accessos, senzill i econòmic, no necessita instal·lar cap programari ni comprar els equips de gestió. Els panys s'inicialitzen amb una targeta programadora, que serà diferent per a cada instal·lació. La mateixa targeta programadora permet donar d'alta i baixa als usuaris de la instal·lació. Seguretat en la comunicació: els codis estan protegits i encriptats. El sistema, que ofereix la possibilitat de multi aplicació amb altres dispositius, incorpora tecnologia d'identificació de proximitat RFID 13,56MHz 14443A (MIFARE). El pany, que s'activa sense necessitat de realitzar cap contacte previ, presenta baix consum, una distància de lectura de 10 mm amb credencials estàndards, 3 piles alcalines d'1,5 V tipus LR03 AAA, una durada benvolguda de 20.000 operacions o 3 anys, un consum en repòs de 20 ì A, un canvi de piles senzill i còmode (no fa falta desmuntar el pany), memòria no volàtil, fins a 500 usuaris per cada pany, nombre il·limitat de panys instalables, LED d'avís vermell i verd, i firmware actualitzable a un sistema superior.

D'altra banda, i avançant-se a les normes que recull el CTE (PREN-13633 i PREN 13637), TESA Access Control ha desenvolupat un sistema per al control electrònic de les vies de fuita (PES, Panic Exit Systems) la fi de les quals és la combinació de productes mecànics d'alta gamma amb programari i control electrònic per obtenir una barra que ofereix major seguretat en la protecció dels béns i les persones.