Soporte Técnico Global de Servicios Stglobal - Lectors de codi de barres

Motorola LS3578-ER

Lectors de codi de barres: per a aplicacions industrials que requereixin un ús intensiu en els entorns més hostils

Fotografia de Lectors de codi de barres
Tan resistent com innovador, el lector LS3578-ER de Motorola està dissenyat per a aplicacions industrials que requereixin un ús intensiu en els entorns més hostils. Les proves d'impacte líders en el sector garanteixen un rendiment fiable tot i les inevitables caigudes accidentals diàries. El dispositiu està aïllat de la pols i l'aigua, la finestra de sortida és encastada i és resistent a esgarrapades per oferir una major durabilitat. Com a resultat, evitarà temps d'inactivitat innecessaris i despeses en costosos recanvis.

El lector industrial sense fil LS3578-ER també proporciona el rang de treball més ampli que pot oferir qualsevol lector industrial en l'actualitat, ja que permet als empleats llegir articles a una distància mínima de 10 cm i màxima de 13,7 m. També permet als empleats alternar amb rapidesa entre la lectura de codis de barres de l'inventari i la captura de simbologies més petites en menús de codis de barres i llistes de selecció.

Sense l'existència de cap cable entre el lector i el host, els empleats poden moure's lliurement pel seu entorn de treball, augmentar la productivitat i eficàcia al mateix temps que mantenen al dia en tot moment l'inventari de la cadena de subministrament. A més, en prescindir dels cables es reduirà el temps d'inactivitat com a conseqüència dels errors en els cables: la font d'errors més habitual dels dispositius de mà que s'utilitzen en entorns industrials.