Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Equips per la control d'accès i presència

Inhova Smartair

Lector analitzador per a panys: recull els esdeveniments registrats en els panys a través de la targeta de l'empleat

Fotografia de Lector analitzador per a panys
La tecnologia de proximitat RFID 13,56 MHz permet als panys autònoms, a més d'identificar o no a un usuari, escriure la informació del pany en la pròpia targeta, així com escriure la informació de la targeta en la memòria del pany i transmetre totes aquestes dades al propi sistema de gestió.

Si es combinen aquestes prestacions dels panys de proximitat RFID de lectura i escriptura (R/W) amb el lector actualizador Smartair de la marca Inhova, distribuïda per TESA, s'obté un sistema de xarxa ‘on line’ virtual sense els desavantatges d'una xarxa cablejat d'aquestes característiques però amb tots els seus avantatges.

El lector permet la cancel·lació de mestres sense necessitat d'anar al pany amb el programador portàtil o passant una nova targeta pel pany. Així mateix, recull els esdeveniments registrats en els panys a través de la targeta de l'empleat: control de les seves activitats, intents d'accés fora d'horaris i torns, etc. Controla de l'estat de piles dels panys sense necessitat de testar el pany. Permet l'alta d'usuaris en el sistema sense haver de reprogramar el pany.

Utilitzar formats diferents de credencials i ofereix la possibilitat de la multi-aplicació de programes de prepagament, fidelitat, POS, PMS, etc.