Tecnipesa Identificación, S.L. - Lectors de codi de barres

Sabre 1553

Làser doble: permet lectures properes i de llarg abast

Fotografia de Làser doble
El lector Sabre 1553 XLR (extra llarg abast) proporciona una flexibilitat incomparable en la lectura de codis de barres. És possible llegir codis de 2.54 mm. (100mil) des d'una distància de més de 10 metres, aportant unes prestacions de les quals no disposa cap altre lector de llarg abast. El seu díode làser doble permet llegir des dels 10,2cm. fins als 10,7m. amb un únic lector, mai més necessitarà dos lectors per poder llegir codis propers i distants, la qual cosa redundarà en una reducció de costos.

El 1553 és l'únic membre de la família dels lectors industrials Sabre i, com tots ells, es caracteritza per la seva resistència en els ambients adversos de vent, pluja, sorra, nivells de temperatures àrtiques o desèrtiques, elevats nivells de vibració i gran tolerància a caigudes, la qual cosa ho converteix en un dispositiu ideal per a entorns de fabricació, magatzematge i distribució. Ha estat dissenyat com tota la família Sabre per ser un exemple de resistència i comoditat. El cap lector ha estat recoberta de goma, la finestra de lectura protegida i l'enganxi del cable reforçat, tot això pensant a protegir els components elèctrics i mecànics de les condicions de treball habituals en entorns industrials.

La configuració i engegada del lector es fa de forma senzilla a través del programari de configuració EasySet. No hi ha necessitat de navegar a través de gruixos manuals de configuració. Amb una simple pulsació de ratolí serà capaç d'imprimir una amb un codi de barres que li permet configurar el lector amb única lectura. O si ho prefereix configurar el lector amb una única lectura. O si ho prefereix configurar directament el lector connectant-ho al seu ordinador.