Fendt - (Agco Iberia, S.A.) - Embaladores

Fendt 990 / 1270 / 1290 / 1290 XD / 12130

Empacadoras gegants: amb un recogedor de 2,25 m d'ample

Fotografia de Empacadoras gegants
El model 1290 XD de Fendt és capaç de produir pacas d'1,2 x 0,88 m i comparteix molts components comuns i ben provats amb altres empacadoras dins de la gamma. El significat de XD: ‘Densitat Extra’, significa que aconsegueix entre una 15 i un 20% més de densitat que el model d'empacadora estàndard Fendt 1290. Aquest model conserva totes aquelles característiques que els seus propietaris i operadors demanden: simplicitat, longevitat, major fiabilitat i major productivitat amb uns baixos costos de manteniment.

Per aconseguir major pes de paca i augmentar la productivitat, s'han optimitzat diversos aspectes en la XD. Durant el desenvolupament es va considerar primordial reforçar les transmissions, com el grup de transmissió principal, les cadenes i engranatges. Especialment, el nou volant empacadora XD, que pesa 545 kg, és gairebé dues vegades més pesat que la versió estàndard. Les noves bieles del pistó garanteixen una transferència segura de les forces més elevades. En conjunt, això permet exercir major força sobre el pistó.

També s'han introduït diverses millores en el bastidor estructural, la càmera de pacas, per augmentar la resistència. Entre elles, una càmera de pacas 40 cm més llarga, cilindres hidràulics més resistents i comportes reforçades en la càmera de pacas. Un altre exemple és el punt de pivot de les comportes laterals, que s'ha situat més enrere per augmentar la resistència en els laterals.

L'empacadora 1290 XD estarà disponible en dues configuracions: alimentació de forqueta o Packer (N) i alimentació de rotor o Cúter (S).

- Dimesniones (ample x alt x longitud): 1,2 x 0,9 x 2,74 m.