Murrelektronik Spain, S.L.U. - Cables, connectors i adaptadors per aplicacions de dades i informàtica

Murrelektronik M23

Connectors: ofereixen connexió senzilla i segellada per servomotores

Fotografia de Connectors

Els cablejats M23 de Murrelektronik es presenten amb la coberta de color taronja per a la connexió d'alimentació i de color verd per al cas de senyals. Són una solució establerta per a la connexió de servomotores amb una grandària de connector 1.0. Fins ara per a aplicacions M23, s'havia de cablear solucions de connexió des d'un gran nombre de parts individuals. En qualsevol cas, aquesta solució no era suficientment bona: falta de segellat, comportament inadequat davant xocs i vibracions i muntatge complicat i llarg. Són la solució òptima per a la connexió dels servomotores als servorreguladores.

La seva elevada consistència i el modelat PUR lliures d'halogen asseguren una estanqueïtat segons IP67/68. Els cables estan fortament subjectes a la coberta del connector, la qual cosa proporciona un alliberament de tensió màxima. La rosca de cargol hexagonal possibilita un muntatge segur i segellat – fet, òbviament, amb la clau dinamométrica i no amb la de tub. En usar la clau calibrada en parell s'asseguren unes connexions perfectes amb l'estrenyi just predefinit.

Els connectors estan dotats amb tancaments antivibración. Aquest mecanisme prevé pèrdues i assegura connexions permanentment segellades. No són necessaris reajustaments ni manteniment.

Els cables són injectats i provats en un 100%, assegurant una manipulació i una instal·lació totalment segures, reduint l'aparició de fallades. Les fletxes codificadores serveixen com a guia òptima per al muntatge.

Els connectors M23 de Murrelektronik ofereixen més avantatges:

- Una cobertura de 360º i les propietats ESD de la injecció contribueixen a una elevada resistència a les avaries EMC.

- Una disminució de pes del 30% significa menys pes total, un avantatge interessant quan es tracta de servomotores sobre elements lliscants.

- Una connexió per a tub coarrugado integrada. I com que brutícia i pols semblen relacionats amb el tub coarrugado, en Murrelektronik s'aplica sense adaptador ni complicades subjeccions de cables. Un avantatge sobretot per a clients que prefereixen utilitzar el tub coarrugado.

- La qualitat del cable és excel·lent. Murrelektronik utilitza només cables PUR de màxima qualitat.

- Murrelektronik fabrica en segments de 10 centímetres, en comandes d'a partir d'1 peça.