Synerplus, S.L.L - Software per a projectes de construcció

ERP Selenne Ingenierías y Proyectos

Programari per a enginyeria i projectes: ofertes, pressupost, planificació..

Fotografia de Programari per a enginyeria i projectes
ERP enginyeries i projectes Selenne és un complet programari per a gestió de projectes, ofertes, pressupostos, planificació al màxim detall, reutilització d'estructures anteriors total-parcial, eina avançada timeline de projecte, gestió intel·ligent de compres, control i planificació de costos, generació automàtica del projecte, consums associats de personal per categories, consum de materials, gestió de subcontractistes, calendaris per projecte, generació de dossier documental associat, control total sobre desviacions per projecte o fase, idiomes, divises, mobilitat d'ús intern i extern, delegacions, configuradors del sistema, implantacions més ràpides, business intelligence i quadres de comandament, multialmacén, clients, proveïdors, RR.HH., vendes, alertes i limitadors, tresoreria, comptabilitat, fitxers de configuració, anàlisi estratègica, integració total amb totes les eines de Windows.

Plataforma Selenne ERP Programari per a la gestió de projectes. Genera, de forma automàtica, un dossier documental centralitzat per a totes les entitats del sistema. Podrà incloure tots els documents vinculats: contractes, plànols, certificacions, comunicacions i qualsevol altre document. Accés des de qualsevol ubicació amb total seguretat. Programari de gestió per a projectes i Enginyeries amb una completa Intranet Documental. Selenne facilita i simplifica el desenvolupament dels seus pressupostos. Organitzi la seva composició amb el màxim detall, consideri totes les necessitats del projecte com a materials, serveis externs o el seu propi personal, reutilitzi àrees d'altres projectes o parts del mateix estalviant temps. No perdi el seu coneixement emmagatzemat, gestioni la logística del seu equip d'acord a la seva categoria professional.

La planificació de tots els requeriments es troben resolts en Selenne ERP Enginyeries des de dues perspectives: la solució de planificador transaccional i la completa visibilitat a través de la línia temporal de les accions. Si vostè desitja una demostració del funcionament d'aquestes eines, li demanem es posi en contacte amb Synerplus. La intuitividad i senzillesa de les solucions contrasten amb el maneig de la complexitat de la informació que suporten. Es tracta de funcionalitats que estalvien molt temps, contribueixen enormement en la gestió i milloren els criteris de decisió.