Scati Labs, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Scati Labs, S.A.
Ronda del Canal Imperial de Aragon 18 - Plataforma Logística PLAZA
50197 Zaragoza Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976466575  
🖷:  +34‑02105418
w:  www.scati.com
Fabricants de sistemes de CCTV (Circuit Tancat de TV)

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Scati Labs, S.A.

Scati ha experimentat un creixement continu fins a consolidar-se com a empresa capdavantera en la fabricacion de sistemes d'enregistrament de vídeo digital per a seguretat.
Ofereix solucions integrals per al control i la supervisió eficient de grans parcs de vídeo gravadors i d'instal·lacions singulars en sectors com: banca, indústria, logística, retail, sector públic...etc.
Com partner tecnològic en projectes de CCTV, col·labora amb integradors, enginyeries i clients des de la concepció fins a la seva engegada a través de serveis de consultoria, formació i suport tècnic amb atenció 24/7 personalitzat.
Scati compta amb les certificacions d'AENOR per als seus sistemes de Gestió de la Qualitat (norma ISO 9001), els seus sistemes de Gestió de R+D+i (norma UNEIX 166002) i el nivell 2 del CMMI (Capability Maturity Model Integration).
Actualment, l'empresa compta amb filials a Colòmbia i Mèxic, des d'on donen suport tècnic a tots els seus clients a Llatinoamèrica i a França des d'on es desenvolupen els mercats de França, Bèlgica i el Nord d'Àfrica per atendre amb major eficiència les necessitats dels seus clients. Gràcies a diversos acords de distribució amb partners, Scati està introduint els seus productes i solucions en altres mercats tals com Brasil, EUA i altres països africans i Orient Mitjà. A causa d'aquesta forta activitat internacional, Scati ha estat guardonada recentment amb el Premi a l'Exportació 2011 atorgat per la Cambra de comerç de Saragossa (Espanya)