Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva v5 de Dassault Systèmes mejora la compatibilidad multiversión de la industria

La nova v5 de Dassault Systèmes millora la compatibilitat multiversión de la indústria

30/04/2012

30 d'abril de 2012

Dassault Systèmes ha desenvolupat l'última versió de la seva plataforma Version 5 PLM incloent Catia, Delmia, Enovia i Simulia. Així, aquesta nova versió afavoreix l'adopció de la plataforma 3D Experience dissenyada per Dassault Systèmes i inclou una important evolució en la compatibilitat de la V6 a la V5. Els OEMs i proveïdors de totes les indústries tenen ara la flexibilitat per modificar i intercanviar dissenys, si operen de forma nativa en V5 o V6, a mesura que avancen en el disseny de procés. Això representa un altre salt qualitatiu en les capacitats col·laboratives de V5-V6.

Els usuaris de Catia V5 podran editar prestacions clau de models V6 des de V5. Cap altra companyia en el sector del CAD/PLM ofereix aquest nivell de compatibilitat entre dues versions. Les capacitats que s'anuncien permetran als clients i a la seva cadena de subministrament beneficiar-se del valor de V6 juntament amb els seus actuals desplegaments V5.

Dassault Systèmes ha rebatejat aquesta versió V5 com V5-6R2012 per destacar la compatibilitat i sincronització contínua entre V5 i V6 així com l'enriquiment de solucions V5 amb determinada tecnologia V6. Els clients de V5 poden experimentar l'obertura del portfolio V6 i aconseguir determinats beneficis de la forta inversió en investigació i desenvolupament que Dassault Systèmes ha fet en V6. Els clients poden migrar a V6 al seu ritme, menteixis que continuen col·laborant sense problemes amb els departaments, clients i proveïdors que utilitzen V5. Els models V6 oberts en V5 conserven prestacions creades en, per exemple, V6’s Part Design, Sketcher i Generative Surface Design workbenches i knowledgeware.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks