Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes abre nuevos horizontes con 3D Experience

Dassault Systèmes obre nous horitzons amb 3D Experience

30/03/2012

30 de març de 2012

Dassault Systèmes (DS), especialista internacional en solucions per a la gestió del cicle de vida de productes (PLM), disseny i maquetes digitals 3D, anuncia el llançament d'una nova estratègia basada en la plataforma 3D Experience que canviarà la forma en la qual els líders industrials i els professionals del màrqueting creen valor per als seus clients finals. La plataforma 3D Experience transforma la manera en el qual “els innovadors traslladaran la innovació” als consumidors, mitjançant la connexió dels dissenyadors, enginyers, responsables de màrqueting i clients en una nova “empresa social”.

“La nostra plataforma V6 ha evolucionat al costat dels nostres clients en els últims anys. La incorporació de tecnologies de recerca intel·ligent d'informació, les capacitats d'innovació social i les experiències virtuals realistes en 3D ens permeten ser pioners de la nova ona tecnològica: una plataforma 3D Experience per servir a la ‘empresa social’ del segle XXI”, declara Bernard Charlès, president i CEO de Dassault Systèmes. “Estic convençut que, al llarg d'aquest segle, les persones inventaran i innovaran més que mai abans. Hem de proporcionar a les empreses i a les persones experiències integrals en 3D per imaginar innovacions sostenibles, capaces d'harmonitzar els productes, la naturalesa i la vida humana”.

Imagen

Les experiències en 3D són un catalitzador per a la innovació, en permetre que qualsevol persona dins de l'empresa participi en el procés d'innovació, contribuint a impulsar el valor per al client final.

“La forma en la qual les empreses treballen interna i externament canviarà significativament en les properes dècades”, assenyala Monica Menghini, nomenada recentment vicepresident executiva de DS per a Indústria, Màrqueting i Comunicacions Corporatives. “Per tant, el nostre objectiu és proporcionar als nostres clients una potent plataforma, que utilitza el llenguatge universal del 3D i la web com a interfície d'usuari, per aconseguir un increment que canviï les regles del joc en la generació de valor per a l'usuari final”.

“Les aplicacions de tenda virtual 3D, les aplicacions logístiques visuals en 3D i els quadres de comandament empresarials, d'ús senzill i connectats en temps real, ja han canviat la forma en la qual les empreses operen. Amb el llançament de la nostra marca 3DSwYM i la compra de companyies d'internet com Exalead i Netvibes (anunciada el passat 9 de febrer) estem reforçant les Aplicacions Empresarials Socials, que formen part de la nostra plataforma 3D Experience”, apunta Bernard Charlès.

“Estan els nostres clients en el negoci del PDM, el CAD o la gestió de processos? No. Els nostres clients estan interessats a dissenyar el vehicle més segur, verd i intel·ligent, però també a crear l'experiència desitjada i valuosa per al client que s'ajusti a cada necessitat del mercat”, afegeix Monica Menghini. “Volem ajudar-los a passar dels atributs del vehicle a l'experiència que aporta el vehicle. Estem mirant el món a través dels seus ulls. La plataforma 3D Experience els ajudarà a crear experiències de consum guanyadores”.

En la presentació dels resultats comptables de la companyia per al quart trimestre i tot l'any 2011, Bernard Charlès va explicar com l'excel·lent rendiment financer de Dassault Systèmes va estar en gran part relacionat amb els assoliments de 3D Experiences. “Treballar durant molts anys amb companyies tan prestigioses com Ford, Boeing, BMW, Guess, Profunda, Airbus, Carrefour, Johnson & Johnson, P&G, Benetton i GE, per nomenar algunes, ens ha deixat clar que estàvem preparats per subministrar ‘experiències 3D industrials i socials’. És el moment d'obrir nous horitzons”, conclou Bernard Charlès.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks