Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Peugeot Citroën confía en Dassault Systèmes para la fabricación digital de sus transmisiones

Peugeot Citroën confia en Dassault Systèmes per a la fabricació digital de les seves transmissions

09/03/2012

9 de març de 2012

PSA Peugeot Citroën ha desplegat Delmia en la seva divisió de sistemes de transmissió, estenent la presència de Dassault Systèmes en el camp de la fabricació digital. Reemplaçant solucions d'altres proveïdors, Delmia suporta ara la simulació d'assemblatges, pintura, distribució de fàbrica, segellat i transmissió. PSA Peugeot Citroën treballa amb les mateixes eines i metodologies en tots els grans departaments del grup.
Imagen
En els últims anys, PSA Peugeot Citroën ha introduït importants innovacions tecnològiques en els sistemes de transmissió, incloent significatives inversions en R+D per desenvolupar i comercialitzar una nova generació de motors i mecanismes de transmissió. Per exemple, el grup ha iniciat la producció d'una nova caixa del canvi DCT (de transmissió dual) amb doble embragatge, utilitzant Delmia de Dassault Systèmes.

Per recolzar la innovació i incrementar l'agilitat del negoci, és crucial que PSA Peugeot Citroën sigui capaç de fer canvis radicals en les fases primerenques del procés de fabricació de sistemes de transmissió sense comprometre el calendari de producció. Delmia contribueix enormement a aquest objectiu en garantir una fiabilitat d'alt nivell en la planificació al costat de temps i costos d'implementació optimitzats. Com a resultat, el grup pot controlar els temps de desenvolupament de transmissions, reduir els costos operatius i de desenvolupament, optimitzar recursos i inversions, al mateix temps que es millora la qualitat. També poden realitzar simulacions econòmiques i avaluar els costos de producció al principi del procés de desenvolupament.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks