Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes anuncia un récord por ingresos y ganancias durante 2011

Dassault Systèmes anuncia un rècord per ingressos i guanys durant 2011

01/03/2012

1 de març de 2012

Dassault Systèmes (DS) anuncia els seus resultats comptables IFRS, pendents d'auditoria, corresponents al quart trimestre de l'any fiscal 2011, així com els seus resultats anuals, tancats el passat 31 de desembre. Aquests resultats han estat revisats per la junta directiva de la companyia el 8 de febrer de 2012.

A manera de resum, la companyia informa que els ingressos i beneficis aconseguits per la companyia durant el quart trimestre de 2011 han superant els objectius marcats. Així mateix, en 2011 l'empresa va obtenir un creixement de doble dígit en moneda constant, per noves llicències, programari i serveis recurrents. El benefici per acció no-IFRS ha crescut un 17% i l'IFRS, un 28%.

D'altra banda, la companyia va aconseguir l'objectiu marcat de marge operatiu no-IFRS del 30% molt abans de la data benvolguda.
Dassault Systèmes destaca també un fort creixement en els sectors d'automoció i aeroespacial, a través de les marques Catia, Enovia, Simulia & Delmia.
En 2011 a més, 1.000 clients van adoptar la seva plataforma V6 i PLM 3D i van aconseguir 18.000 noves aplicacions de clients 3D.
“2011 ha estat un gran any. Hem batut rècords per ingressos, guanys i flux de caixa. Hem tancat el període aconseguint el nostre primer mig bilió d'euros d'ingressos trimestrals. Gràcies a l'adopció de PLM, hem aconseguit un creixement de doble dígit en els ingressos per noves llicències, a través de les nostres marques i al llarg de tota la geografia. A més, la base sobre la qual hem comparat els resultats – 2010–  resultava ja de per si mateix molt fort, la qual cosa fa àdhuc més rellevant els resultats aconseguits. Però més enllà dels nostres resultats fiscals, 2011 ha estat un any reseñable per mostrar l'èxit dels nostres clients, progressant en la innovació i aconseguint el status quo”. Afirma Bernard Charles, president i conseller delegat de DS.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks