Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes reconoce a Segula Brasil como Value Add Reseller

Dassault Systèmes reconeix a Segula Brasil com Value Add Reseller

13/02/2012

13 de febrer de 2012

Segula Technologies potencia la seva presència internacional amb el reconeixement de la seva filial a Brasil com Value Add Reseller per part de Dassault Systèmes.

D'aquesta manera, Segula Brasil s'uneix a Cardix Argentina i Abgam a Espanya com a filials del Grup Segula reconeguda pel desenvolupador francès. La categoria VAR (Distribuïdor de Valor Afegit, per les seves sigles en anglès) reconeix als seus posseïdors com a soci oficial certificat per Dassault Systèmes per a les seves solucions. Aquest reconeixement ve a corroborar la confiança dipositada per Dassault en el Grup Segula i les seves filials així com reafirmar l'aposta per l'enginyeria de primer nivell i Brasil com a mercat emergent.

El grup internacional Segula Technologies presta serveis de Consultoria en Enginyeria i Assistència Tècnica en els sectors Aeronàutic, Ferroviari, Automoció, Eòlic, Energia, Indústria, Petroquímic, Naval, Farmacèutic, Telco i IT, està present en 19 països amb més de 70 implantacions i 6.500 col·laboradors.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks