Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SWW12 calentando motores
L'esdeveniment SolidWorks World 2012, encara que no està encara inaugurat oficialment, ja ha començat

SWW12 escalfant motors

Joan Sánchez Sabé, San Diego, CA, EUA12/02/2012

12 de febrer de 2012

Les sessions tècniques, els tallers i ‘Sessions Generals’ que conformen el múscul dels ‘SolidWorks World’ comencen sempre el dilluns. No obstant això, el dia abans el moviment és més que aparent.

Aconseguint títols

Imagen

Per a molts enginyers, i usuaris de SolidWorks en general, aconseguir ser CSWP o CSWA ( ‘Certified SolidWorks Professional’ --Professional Certificat de SolidWorks-- o ‘Certified SolidWorks Associate’ --Associat Certificat de SolidWorks--) és un reconeixement dels seus coneixements que obre portes en termes laborals. Avui diumenge, un bon nombre de candidats a obtenir-lo s'està examinant… L'avantatge de fer-ho en un SolidWorks World: està inclòs en el preu.

Per als ‘gestors del CAD’

Un programari com SolidWorks pot ser relativament simple o acabar essent extremadament complex. Quan s'utilitzen una bona quantitat dels mòduls disponibles i treballen en paral·lel un nombre important de dissenyadors el normal és que qui s'encarrega d'instal·lar i mantenir els programes no siguin els propis usuaris, sinó el ‘gestor del CAD’. Avui diumenge se'ls dedica una jornada (de 13:00 a 17:00), en la qual es parla des de com configurar una estació de treball per a CAD, passabt per com administrar SolidWorks fins a conèixer què se’n pot esperar i com resoldre’n els problemes quan apareguin.

Més educació

D'aquí a unes hores tindrà lloc una recepció dedicada als educadors que utilitzen SolidWorks com a eina d'ensenyament, entre les 16:30 i les 17:30.

… i comença l'espectacle

La recepció de benvinguda, que té lloc al ‘Partner Pavilion’ (part del recinte dedicada a stands d'empreses que desenvolupen programari o maquinari íntimament lligat amb SolidWorks), dóna el ‘tret de sortida oficial’ a l'esdeveniment.

Com en qualsevol fira, una estona abans de començar sembla que impossible que tot vagi a estar en el seu lloc...
Com en qualsevol fira, una estona abans de començar sembla que impossible que tot vagi a estar en el seu lloc. L'activitat frenètica de l'últim moment: la tempestat que precedeix a la calma (o era a l'inrevés?)
Aquest és l'aspecte de San Diego des del ‘Convention Center’. Convida
Aquest és l'aspecte de San Diego des del ‘Convention Center’. Convida.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks