Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Casey Stoner ya forma parte de Deutz-Fahr

Casey Stoner ja forma part de Deutz-Fahr

06/02/2012

6 de febrer de 2012

El grup Same Deutz-Fahr ha signat recentment un acord amb Casey Stoner, el pilot australià que en 2007 va guanyar el Campionat del Món GP amb l'equip Ducati i que més tard va tornar a aconseguir aquest mateix títol l'any 2011 en la moto oficial HRC Profunda. Els motors i l'agricultura han estat sempre les grans passions d'aquest jove campió, el qual, en el seu temps lliure, gaudeix treballant com un agricultor més en una explotació familiar agrícola i ramadera de 120 ha. Malgrat els seus múltiples compromisos, Casey Stoner, pansa almenys un mes a la seva casa relaxant-se i divertint-se en el camp.

Casey Stoner, exigent dins i fora de la pista quant a la recerca de l'última tecnologia i del màxim rendiment, ha triat l'Agrotron TTV 610 de Deutz-Fahr, un model de 165 CV, amb transmissió contínua CVT: una màquina eficient, versàtil i fiable, que garanteix unes prestacions excel·lents sota qualsevol circumstància.

Imagen
En l'acord signat en Treviglio, Casey Stoner accepta convertir-se en la imatge dels tractors Deutz-Fahr i, per tant, la seva imatge estarà disponible per al material de comunicació, així com en campanyes publicitàries que el grup realitzi en els dos propers anys. D'aquesta forma, el seu nom estarà associat a una de les marques més reeixides en el camp de la maquinària agrícola. “La marca Deutz-Fahr és famosa a tot el món per representar una de les tecnologies més avançades amb un rendiment excel·lent. Estem molt orgullosos de tenir l'oportunitat de promocionar els nostres productes associats a la imatge guanyadora, per dues vegades del Campionat Mundial de Moto GP, Casey Stoner, que a més és també molt aficionat als tractors. Desitgem que Casey tingui una altra temporada de grans èxits i victòries”, va dir Lodovico Bussolati, el conseller delegat de Same Deutz-Fahr.

"La nostra finca ha pertangut a la meva família des de fa moltes generacions, que han crescut en el camp i per això hem desenvolupat una gran passió per l'agricultura. Una passió que segueix sent molt forta i m'he portat a apreciar a Same Deutz-Fahr i tots els seus productes. M'alegro d'haver iniciat aquesta col·laboració amb la marca com a reflex de la meva passió també per l'agricultura”, afirmo Casey Stoner.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)