Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Homag Group AG e Imos AG establecen una empresa conjunta

Homag Group AG i Imos AG estableixen una empresa conjunta

13/09/2011

13 de setembre de 2011

Homag Group AG Schopfloch i AG Imos Herford han format una empresa conjunta: Homag eSolution, especialista en solucions de programari per a la indústria del moble. Homag Group AG va triar a Imos AG com a soci per a la nova companyia buscant principalment una cooperació a llarg termini, intensiva i de confiança amb els especialistes en programari d'Herford. Imos és en la indústria del moble una referència en la integració de la tecnologia de les màquines en els sistemes informàtics i en la realització d'un flux continu de dades, mentre les màquines estan en funcionament. Segons Rolf Knoll, conseller delegat del Grup Homag, “les solucions de programari d'Imos gaudeixen de gran acceptació en la indústria del moble a tot el món; des d'Amèrica fins a Àsia. Imos és el soci ideal per al Grup Homag en aquest camp."
“Volem crear els sistemes que els nostres clients esperen", indica el director de tecnologia d'Homag, Achim Gauss. "Amb Homag eSolution incrementem de nou nostra capacitat i competència com a proveïdor de sistemes. En el futur podem oferir millors sistemes de programari per a la gran indústria i les pimes, al costat de les millors màquines i línies de producció. El nostre objectiu és augmentar la intel·ligència de les nostres màquines i que els clients sempre estiguin ben preparats per optimitzar processos i reaccionar davant les demandes canviants del mercat”. Per la seva banda, Frank Prekwinkel, conseller delegat d'Imos, afirma que "estem molt contents de combinar la nostra experiència amb el principal fabricant de màquines per a fabricació de mobles. Al costat d'Homag desenvoluparem solucions orientades al futur sobre una base completament nova."
Schuler Consulting serà l'empresa que implementarà les solucions d'Homag eSolution a Espanya. “Això significa que Schuler va a seguir lligat a Imos i va a millorar la seva presència al mercat Español amb un programari que ha estat tan important per a nosaltres en els últims anys –afirma Tornar Jahnel, gerent de Schuler Consulting-. Amb més de 100 clients treballant amb Imos, Schuler garanteix el seu desenvolupament i assistència tècnica al mercat espanyol, així com un objectiu de creixement en els propers anys.”

Empreses o entitats relacionades

Homag España, S.A.U.
Imos 3D