Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La cooperativa valenciana Coinfer visita las instalaciones de TESA

La cooperativa valenciana Coinfer visita les instal·lacions de TESA

03/06/2011

3 juny 2011

El passat dia 12 de maig, TESA va rebre a 25 representants de la cooperativa valenciana Coinfer . Els cooperativistes van recórrer les instal·lacions comercials i de fàbrica de TESA i allà van poder veure de primera mà els processos i tecnologia emprats per a la fabricació de productes, en especial els cilindres d'alta seguretat.

Els caps de producte de la companyia van exposar les novetats del catàleg 2011 en una sessió posterior. Un cop acabada la visita, es va tancar la jornada amb un sopar en una típica sidreria guipuscoana, on les obligacions laborals van donar pas a una part més lúdica i social, i els assistents van poder degustar les especialitats típiques de la zona en un ambient molt cordial i divertit.

TESA considera molt important aquest tipus de visites ja que permeten mostrar de primera mà els processos aplicats, la tecnologia disponible i els recursos que poden posar a disposició dels seus clients.

foto

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy