Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cerrajeros e integradores de seguridad suecos visitan ASSA ABLOY Iberia -TESA

Serrallers i integradors de seguretat suecs visiten Assa Abloy Iberia-TESA

23/05/2011

23 maig 2011

L'empresa sueca ASSA, pertanyent igual que TESA a la multinacional Assa Abloy, va celebrar a primers de maig a Sant Sebastià la seva trobada anual amb alguns dels més importants serrallers i integradors de seguretat del seu país. Assa Abloy Iberia - TESA, va ser la propulsora fa mesos que aquesta convenció es celebrés a Sant Sebastià, davant d'altres destinacions que estaven estudiant els organitzadors. D'aquesta manera, l'empresa guipuscoana continua amb la línia de promoure productes d'alta tecnologia, com són els panys Smarter per a control d'accessos, en mercats exteriors on els estàndards de producte respecte a desenvolupament i qualitat són molt alts.

Els assistents a la convenció també van visitar les instal·lacions de Assa Abloy Iberia-TESA a Irun, on van poder conèixer de primera mà el nivell de desenvolupament tecnològic de molts d'aquests productes ideats i fabricats íntegrament al País Basc.

Imagen

La jornada a la planta d'Irun va transcórrer amb més formació sobre Smart i les possibilitats del control d'accessos per a empreses i institucions que demanen seguretat i facilitat d'ús, a més dels beneficis dels amaestraments i cilindres d'alta seguretat.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy