Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA celebra su convención de Exportación

TESA celebra la seva convenció d'Exportació

18/05/2011

18 maig 2011

Cada quatre anys, TESA celebra la seva convenció d'Exportació, un important esdeveniment que reuneix distribuïdors i socis comercials de la companyia en el món sencer. La Convenció-anomenada en aquesta ocasió T'Days-s'ha celebrat entre el 8 i el 10 de maig a Barcelona, comptant amb l'assistència de distribuïdors de 25 països representants dels principals mercats mundials.
La T'Days consistir en la impartició de diverses xerrades i reunions de treball en què es va debatre l'estratègia i línies generals de treball de TESA per al mitjà termini, el valor que l'empresa, com a fabricant, aporta al distribuïdor, així com la importància de la prescripció en projectes com a via per estar en les obres més emblemàtiques a nivell mundial. També, es van organitzar 6 tallers de treball, on diversos caps de producte i tècnics van poder explicar en profunditat el funcionament i beneficis de les noves solucions que TESA ha llançat recentment al mercat, com és el cas en noves panys per alumini.
La jornada va acabar amb una visita cultural a Barcelona i diverses activitats de lleure, ideades per reforçar vincles entre tots els assistents...
La jornada va acabar amb una visita cultural a Barcelona i diverses activitats de lleure, ideades per reforçar vincles entre tots els assistents.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy