Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La consultora técnica sueca Solvina elige el PLM de Dassault Systèmes

La consultora tècnica sueca Solvina tria el PLM de Dassault Systèmes

01/02/2011

1 febrer 2011

La companyia sueca de consultoria tècnica Solvina ha triat la solució de modelatge i simulació Dymola de Dassault Systèmes (DS) per optimitzar el desenvolupament d'estratègies de control eficaç per a la productivitat de la planta i el consum energètic.

Els sistemes de control configurats de manera pobra poden provocar un excessiu consum d'energia i ineficiències en la producció. Per tant, molts dels clients de Solvina tenen una gran necessitat d'optimització energètica. Per tal de fer front a aquests reptes, Solvina aprofita la solució de modelatge i simulació Dymola per definir l'estratègia i configuració òptimes de control, millorant d'aquesta manera la producció i la utilització energètica a la planta. La solució s'utilitza també per a avaluar i adaptar les solucions de control mitjançant la simulació abans de la seva implementació.

Dymola fa possible simular les interaccions dinàmiques i complexes entre, per exemple, els sistemes mecànics, elèctrics, termodinàmics, hidràulics i de control. Això significa que els usuaris poden crear models més integrats, obtenint així resultats de simulació més propers a la realitat. Està basat en el llenguatge de modelatge modèlica, permetent als usuaris crear la seva pròpia biblioteca de models o modificar els models existents, de manera que cobreix les necessitats úniques de modelatge i simulació dels usuaris a un alt nivell.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks