Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Todos los detalles de SolidWorks 2011 en una novedosa aplicación para iPhone

Tots els detalls de SolidWorks 2011 en una nova aplicació per a iPhone

20/01/2011

20 gener 2011

L'esdeveniment anual SolidWorks, que tindrà lloc a San Antonio (Texas) del 23 al 26 de gener de 2011, presenta per a aquesta edició una novetat que permetrà a tots els assistents disposar d'una eina que els permetrà conèixer al detall tota l'agenda programada per la trobada internacional així com informació addicional d'aquest. Es tracta d'una aplicació per iPhone que ja es troba disponible a la Apple App Store de forma gratuïta i que de forma clara i intuïtiva permetrà als assistents aprofitar al màxim la seva estada a la jornada.
Imagen
Mitjançant aquesta nova aplicació, presentada per primera vegada per a aquesta edició de SolidWorks World, els usuaris tindran accés a informació detallada sobre les jornades tècniques, sobre els ponents, del lloc de celebració de cada jornada i la temàtica de les mateixes, mapes interactius que mostren la ubicació d'expositors i de les sales de conferències, inclou una agenda personalitzada i altres dades d'interès, que sens dubte permetran a l'assistent aprofitar al màxim aquest esdeveniment.
Per descarregar l'aplicació i obtenir més informació sobre l'esdeveniment, podeu visitar www.solidworks.com / swworld. Així mateix, i com en anteriors edicions, Interempreses es desplaçarà fins a Sant Antoni i donarà una àmplia cobertura a l'esdeveniment que ja s'ha convertit en una cita ineludible del sector.
Enllaci per descarregar l'aplicació.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks