Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El fabricante textil Mammut Sports Group AG adopta la solución Enovia V6 de Dassault Systèmes

El fabricant tèxtil Mammut Sports Group AG adopta la solució Enovia V6 de Dassault Systèmes

23/11/2010

23 novembre 2010

Dassault Systèmes (DS), especialitzada en solucions per a la gestió del cicle de vida de productes i 3D, anuncia que la companyia Mammut Sports Group AG, amb seu a Suïssa, ha triat la solució Enovia V6 de Dassault Systèmes sobre Microsoft SQL Server 2008 per a gestionar els seus processos de desenvolupament des del disseny inicial del producte al subministrament, fabricació i venda.
Mammut Sports Group AG dissenya equipament de muntanya i senderisme resistent i d'alta qualitat, incloent indumentària, calçat i equip d'escalada. La companyia necessitava agrupar la informació relativa a tots els seus productes en una sola base de dades, a més de reemplaçar els mètodes manuals per a la recerca i consolidació de les dades, ja que consumien molt de temps i donaven lloc a errors en la comunicació interna i amb els proveïdors externs. Proporcionar a tots els usuaris un fàcil accés a una "única versió de la veritat" millora l'arribada al mercat, redueix costos i deixa més temps per a la innovació.
Mammut ha triat els Apparel Accelerators per disseny, desenvolupament, subministrament i producció de Enovia V6, per atendre tot el cicle des del desenvolupament de producte a la fabricació. Basat en les millors pràctiques sectorials per al disseny tèxtil, els Enovia Apparel Accelerators proporcionen processos de treball predefinits, models de dades i capacitats per a la gestió de documents que redueixen el temps i els costos de desenvolupament. I amb la integració d'Adobe Illustrator en Enovia V6, els dissenyadors poden crear i accedir a les dades en Enovia des de la interfície d'Adobe.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks