Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inhova acude a Hostelco con dos novedades para el sector

Inhova va a Hostelco amb dues novetats per al sector

10/11/2010

10 novembre 2010

Inhova, la marca hotelera de Tallers de Escoriaza , no deixa de 'innovar' i afegir nous productes a la seva interessant portafoli. En aquesta ocasió, i en el transcurs d'Hostelco, es van presentar dos nous models de pany per al sector hoteler, la SMART Spy Wireless i la SMART Spy Design Dual.

El model Spy Wireless és un innovador sistema que funciona com a dispositiu RFID cablejat en línia, però amb panys autònomes sense cable i alimentades amb bateries. Els panys i el programari es comuniquen en temps real a través de hubs de comunicació, recollint l'instant tota la informació registrada en els panys: autorització o denegació de l'accés dels usuaris, moviments dels hostes a les instal·lacions, i informe de panys amb piles baixes.

A més, s'actualitza de manera automàtica qualsevol canvi que es realitzi en la base de dades del programari: altes i baixes d'usuaris i clients, obertura remota de portes des del programari, registre d'obertura interior de l'habitació, activació remot manera pas, posada en hora, etc.

Spy Wireless i Spy Design Dual, dos nous conceptes en panys
Spy Wireless i Spy Design Dual, dos nous conceptes en panys.

En el cas del pany Spy Design Dual, es dóna la combinació perfecta entre la tecnologia de proximitat RFID i la banda magnètica tradicional. La banda magnètica segueix sent el sistema més estès, econòmic i funcional. La gravació encriptada de les dades a la targeta resulta còmoda, a més hi ha la possibilitat de gravar codis ISO a les pistes 1 i 2 de la targeta per integrar-se amb altres aplicacions. La proximitat RFID ofereix major capacitat i protecció de dades, així com una alta velocitat de transmissió d'aquests.

La Spy Design Dual és compatible amb els telèfons mòbils NFC i es dóna la possibilitat de multiaplicació amb altres dispositius de l'hotel. La lectura i escriptura (R / W) crea una xarxa en línia virtual sense cables entre els panys i el mateix sistema central.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy