Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA participa en la Porra del Mundial

TESA participa en la Porra del Mundial

27/05/2010

27 maig 2010

TESA participa amb altres fabricants a ' laporradelmundial.com ' , un programa de fidelitat en forma de concurs en línia dirigit al canal ferreter que està tenint un gran èxit en aquest sector, però que transcendeix a aquest i es dirigeix a tots els que gaudeixen amb el futbol a nivell nacional.
Aquesta iniciativa del Grup Beret (una associació de grans fabricants ferreters) està superant expectatives i estrenyent llaços entre el sector ferreter i el públic general. Per a l'inici del Mundial s'arribarà als 15.000 participants. Però l'objectiu principal és convertir la ferreteria en un punt de referència per a l'usuari final, punt de venda on s'innova i es donen valors afegits innovadors.
José Álvarez-Ude, director de desenvolupament i coordinador de laporradelmundial.com afirma que "des del sector ferreter vam voler transmetre entusiasme, ganes de participar i competir en alguna cosa que portés cert optimisme a la societat. Hem comprovat que, efectivament, la gent agraeix aquestes iniciatives de participació, a més que la campanya de comunicació realitzada està sent molt satisfactòria. El públic està responent realment bé i s'està involucrant en aquesta 'macro-porra' que hem organitzat ".

Una porra per a tots

Aquesta acció que va néixer per i per al sector ferreter, s'ha convertit en un fenomen nacional per a tots els públics. Això sí, cada usuari juga lligat a la seva ferreteria, on rebrà els seus premis, en cas de ser un dels encertants de les diverses proves.
A uns deu dies per Sud-àfrica 2010, ja tenim 75 participants premiats en la porradelmundial.com "comenta, de nou, José Álvarez-Ude" i encara ens queden altres 19 premis per lliurar abans del començament oficial del Mundial. És clar que els "grans" vénen al encertar els partits del Mundial, el Grup Beret ofereix per als guanyadors diverses televisions planes, ordinadors portàtils i el premi per al guanyador absolut és un Nissan Qasqhai ".
Amb aquesta iniciativa de laporradelmundial.com, el Grup Beret, juntament amb els principals grups de distribució, cooperatives, i cadenes de ferreteria d'Espanya (en total més de 1.400 ferreteries involucrades), pretén fomentar, d'una forma amena, l'ús d'Internet i les interrelacions del sector ferreter.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy