Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Marca se presenta en Sicur como proveedor integral de EPI tras absorber Marvel

Marca es presenta a Sicur com a proveïdor integral de EPI després absorbir Marvel

26/04/2010

26 abril 2010

Sicur va ser la plataforma de presentació dels productes Marca després de l'absorció de Marvel, unificant per primera vegada tots els articles en un mateix estand i sota un mateix nom comercial. Els responsables de Marca van explicar als visitants del saló les virtuts d'un proveïdor integral de protecció laboral espanyol amb un ampli bagatge en tots els EPI que comercialitza, que compten amb magatzem propi a Espanya, aconseguint d'aquesta manera un servei àgil i la realització de comandes molt heterogenis.

Marca presentar a Sicur la nova equipació de la sèrie Pro en color beix i negre elaborada en cotó canvas i reforçada amb seny...
Marca presentar a Sicur la nova equipació de la sèrie Pro en color beix i negre elaborada en cotó canvas i reforçada amb seny.

Tot i la menor afluència de públic que en altres edicions, Marca es mostra satisfeta per haver tingut la possibilitat de reunir-se amb clients habituals, reforçant llaços comercials i, de la mateixa manera, exhibir els seus articles a molts consumidors finals que podran adquirir a través dels seus clients en tot el territori nacional.

Especialment van cridar l'atenció la nova equipació de la sèrie Pro en color beix i negre elaborada en cotó canvas i reforçada amb seny, així com la nova parca 288-PNA pertanyent a la mateixa col·lecció. Es va mostrar l'alta qualitat en els acabats de tota la col·lecció d'abric en alta visibilitat que tant èxit està tenint en el mercat. De la mateixa manera, el casc PC-500 amb visera escamotejable de Voss-Helmet i les ulleres PO-132 de la línia Marvel van despertar l'interès de nombrosos visitants.

Les ulleres PO-132 de la línia Marvel van despertar l'interès de nombrosos visitants de Sicur
Les ulleres PO-132 de la línia Marvel van despertar l'interès de nombrosos visitants de Sicur.