Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Escola Universitaria de Sarrià obtiene 500 licencias de SolidWorks

L'Escola Universitària de Sarrià obté 500 llicències de SolidWorks

30/03/2010

30 març 2010

La Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) de Barcelona ha estandarditzat l'ús del programari de CAD SolidWorks . En lloc de tenir sis productes de CAD diferents en les classes per a cobrir les necessitats dels estudiants en els camps de l'enginyeria mecànica, elèctrica i electrònica, la universitat disposa ara de 500 llicències del programari SolidWorks. Això significa que hi ha una llicència per a l'ús personal de cada estudiant d'enginyeria i membre de la facultat i una per a cada ordinador de la facultat.
"Oferim una gran avantatge als estudiants i estalviem molt temps i diners", comenta la doctora Marta Mata Burgarolas, cap del departament d'enginyeria mecànica de l'EUSS. "A més, ara disposem de molt més temps per ensenyar els principis de l'enginyeria en lloc de dedicar a l'ús del programari. Comptem amb un únic producte de CAD, intuïtiu i potent, amb totes les funcions necessàries per a un estudiant d'enginyeria ambiciós, incloses les de dibuix, CAD mecànic, gestió de dades i simulació mecànica i de fluids. Això cobreix totes les disciplines dels estudiants, tant a classe com a casa. En eliminar cinc paquets de programari individuals dediquem menys temps i diners a la instal·lació, les actualitzacions, la formació i el reciclatge. "
L'estandardització de SolidWorks facilita als estudiants una llicència personal completa de SolidWorks, amb totes les funcions de què disposen milions d'enginyers professionals. De fet, moltes de les empreses amb les que els estudiants de l'EUSS treballen en projectes de gran abast o pràctiques professionals utilitzen SolidWorks, com ara la consultoria d'enginyeria Mira Tecnologia, el fabricant de fibra de vidre Protesa i el fabricant de cotxes nacional espanyol Seat, SA
"Gràcies a l'ús generalitzat i constant de SolidWorks i la incorporació de la simulació com a part del procés de disseny, els nostres estudiants estan més ben preparats que mai per entrar al món professional amb totes les garanties d'èxit", afirma Mata. "I a més és molt probable que segueixin utilitzant SolidWorks en el futur."
EUSS confia en el distribuïdor autoritzat de SolidWorks Ibermática SA per obtenir suport, formació i implantació del programari continuats.