Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La tecnología de Sivart, ahora también en el campo de la seguridad
L'empresa va presentar la tecnologia Adoma a Sicur

La tecnologia de Sivart, ara també en el camp de la seguretat

Redacció Interempreses22/03/2010
Sivart, empresa especialitzada en visió artificial, marcatge i traçabilitat, va presentar en Sicur 2010 un dels seus productes de la seva gamma Sivart Seguretat, que va tenir un gran èxit durant la fira. La tecnologia Adoma, segons Joel Hurley, administrador de Sivart, "ha cridat l'atenció dels visitants i fins i tot ens han lloat per tenir l'única innovació real de tota la fira". Per primera vegada, una tecnologia aplicada ja amb èxit en altres sectors industrials arriba al món de la seguretat.

Permet la detecció de persones al pas, per exemple per persecució de criminals, control de jugadors vetats en casinos, control de persones que embarquen a l'aeroport o estació, però també aplicacions "positives" per exemple en el CRM, POS, etc.

Imagen

AdoSpy, reconeixement i identificació automàtica de cares a distàncies fins a 50 metres

AdoSpy és un sistema per al reconeixement automàtic de cares que funciona a distàncies fins a 50 metres i cobrint àrees fins a 25 metres d'ample.

La càmera supervisora cerca automàticament en el camp de visió la cara de les persones presents i dirigeix la càmera de detall a les cares, sense perdre la vista general, permetent el control de tota l'escena.

A més, compara en temps real les imatges de les cares captades amb les emmagatzemades a la base de dades i identifica les persones que "coneix". Cares no conegudes poden ser "apreses" i afegides a la base de dades del AdoSpy, fins i tot sense que la persona s'hagi d'adonar que hagi estat gravada.

Imagen

Adomo360, vista general de 360 º

El Adomo360 és una aplicació de la tecnologia Adoma per a la supervisió d'espais amb una capacitat de control de 360 º i un abast fins a 200 metres.

En seleccionar lliurement mitjançant 'Clics' punts en la imatge general, el Adomo360 subministra vistes detallades fins a 10 escenes per segon en alta resolució, sense perdre la imatge de supervisió.

Els sistemes tradicionals només poden visualitzar tota la imatge però cap punt detallat en alta resolució, o una vista detallada, perdent la vista general.

AdoCam100, càmera de 2 megapíxels

Un sistema basat en tecnologia Adoma simplificada amb moviment en un sol eix per escanejar una persona davant d'una terminal d'autofacturació, trobar-la cara i comparar-la amb la del document d'identitat.

Abans del llançament d'aquest nou producte, aquest tipus de terminals treballaven o bé amb múltiples càmeres o amb una càmera motoritzada sobre un eix lineal.

AdoCam 100 simplifica aquestes màquines amb un mecanisme genial però alhora simple que detecta i captura una imatge de la cara de la persona sigui quina sigui la seva alçada.

Imagen

La tecnologia Adoma consisteix en una càmera que mira a través d'uns miralls motoritzats. La motorització dels miralls permet moure el camp de visió d'aquesta càmera sobre una zona molt àmplia. En incorporar una segona càmera sense miralls al Adoma ofereix una vista general, mentre la primera càmera pot dirigir per programari a través dels miralls cap a qualsevol detall en aquesta imatge de supervisió. Gràcies al ràpid moviment dels miralls és possible captar fins a deu diferents enquadraments detallats per segon.

D'aquesta manera Adoma ofereix a la vegada una vista general àmplia i fins a deu vistes detallades en alta resolució.

El programari permet programar tasques automàtiques de supervisió i reconeixement sense que requereixi a un operador.