Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Eliminando barreras con cierrapuertas de precisión
Amb un mecanisme exclusiu per acció de lleva simètrica

Eliminant barreres amb tancaportes de precisió

Redacció Interempreses04/02/2010

4 febrer 2010

Els models de tancaportes CT5000, CT3000LE i OBM305 de TESA van orientats a l'eliminació de barreres per a gent gran, nens, discapacitats o persones amb mobilitat reduïda. El model CT 5000 concretament incorpora un mecanisme exclusiu per acció de lleva simètrica que s'ajusta amb gran precisió la potència de tancament.

A qualsevol hospital, residència per a la tercera edat, col·legi, etc. existeixen multitud de portes RF que –concorde a la norma del CTI, Seguretat contra incendis- han de portar un cierrapuertas.

La instal·lació d'un cierrapuertas comporta per a l'usuari realitzar un esforç en obrir la porta, esforç que pot convertir-se en una veritable barrera per a certs col·lectius, fins i tot de vegades infranquejable.

Amb el model CT5000 la potència de tancament és regulable
Amb el model CT5000 la potència de tancament és regulable.

El tancaportes CT 5000 afavoreix la comoditat i accessibilitat de tres maneres simultànies:

  1. Incorpora un mecanisme exclusiu per acció de lleva simètrica, una cosa absolutament nou en el món dels tancaportes. Aquest mecanisme assoleix la màxima eficàcia que un tancaportes pot oferir. L'eficàcia és la relació entre la potència de tancament que el tancaportes lliurament i la força necessària per obrir la porta. Com més gran és l'eficàcia, menor és la força necessària per obrir la porta, per a una mateixa potència de tancament X.
  2. La potència de tancament és regulable, des força EN1 fins EN6, això garanteix que la potència de tancament sempre es pot ajustar amb gran precisió al mínim necessari per al correcte tancament de cada porta, tant les molt grans (fins a 1,40 metres d'ample ) com les més estretes (70 centímetres o fins i tot menys), que són precisament les que més costa obrir.
  3. Gràcies també al seu mecanisme de lleva específic per guia lliscant, la força que l'usuari necessita per obrir la porta és decreixent, és a dir, a mesura que va obrint la porta, l'esforç és cada vegada menor.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy