Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA muestra Smartair Wireless-Up en Sicur

TESA mostra Smarter Wireless-Up a Sicur

03/02/2010

3 febrer 2010

En el marc de Sicur, la major fira professional de la seguretat a Iberia, TESA , Tallers de Escoriaza, SAU, presenta el gruix dels professionals del sector del pany TESA Smarter Wireless-Up, un innovador sistema de control d'accessos basat en panys autònomes sense cables que permeten monitoritzar en temps real els moviments dels usuaris, obrir la porta a distància, així com actualitzar els privilegis d'accessos de manera automàtica.
Els panys i el programari es comuniquen a través de hubs de comunicació recollint l'instant tota la informació registrada en els panys: accés dels usuaris (hora i dia): intents d'obertures no autoritzats; intents d'obertura fora d'horaris i torns; estat de les bateries, etc. i actualitzant, de manera automàtica, qualsevol canvi que es realitzi en la base de dades del programari.

Els avantatges d'aquesta pany es basen en la seguretat, l'economia (no hi ha necessitat de cablejar els panys i cada hub TCP / IP controla fins a 20 panys) i l'estalvi de temps (des d'un únic lloc es configura qualsevol pany). Cada pany és autònoma, el que davant una fallada de radiofreqüència, permet que cadascuna d'elles segueixi funcionant sense que la seguretat de l'edifici es vegi afectada.

El pany Smarter Wireless-Up és la principal novetat de TESA a Sicur 2010
El pany Smarter Wireless-Up és la principal novetat de TESA a Sicur 2010.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy