Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA, presente en el Metro de Dubai

TESA, present al Metro de Dubai

02/10/2009

2 octubre 2009

TESA forma part de l'elenc de signatures que subministren materials per l'emblemàtic projecte del Metro de Dubai. En concret, l'empresa de Irun aporta la ferramenta que farà del metro de Dubai un lloc segur tant per a les persones, com per als béns que cal protegir. Per aquest projecte s'ha subministrat tancaportes CT3000 en acabat Inox, barres antipànic 1970 en acabat Inox, manilles Sena i bombetes TX80.
Els tancaportes CT3000 de TESA s'han subministrat al projecte del Metro de Dubai en acabat Inox
Els tancaportes CT3000 de TESA s'han subministrat al projecte del Metro de Dubai en acabat Inox.
El amaestrament-el més complicat que s'ha instal·lat mai amb sistema TX80 i un dels més grans realitzats-ha requerit un minuciós estudi i control posterior de posada en marxa, tot coordinat des de l'oficina de TESA a Dubai i recolzat des del departament d'internacional de la matriu a les seves oficines d'Irun. La consecució d'aquest projecte ha estat el fruit de moltes hores d'estudi i planificació per part dels equips implicats, sumat a la qualitat dels nostres productes i les certificacions dels mateixos.

El projecte, que compta amb diverses línies en aquesta primera fase, unirà la capital de l'Emirat amb el port marítim Jebel Ali, que posteriorment serà unit a l'aeroport internacional per línia de metro també.

El amaestrament instal amb el sistema de panys TX80 és el més gran i complicat realitzat fins al moment
El amaestrament instal amb el sistema de panys TX80 és el més gran i complicat realitzat fins al moment.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy