Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Juan Pablo Urtizberea, de TESA, recibe una placa honorífica por su dedicación al sector

Joan Pau Urtizberea, de TESA, rep una placa honorífica per la seva dedicació al sector

06/07/2009

6 juliol 2009

Joan Pau Urtizberea va rebre de mans del president d'honor de la Fundació Txema Elorza, el Molt Honorable Jordi Pujol, una placa honorífica "amb la qual se li transmet el respecte i orgull que fa sentir al col·lectiu de la ferreteria i el bricolatge la seva pertinença al mateix ". El lliurament es va realitzar en el transcurs del sopar de gala que la Fundació Txema Elorza celebra anualment per premiar aquells professionals del sector que més destaquen pels seus valors humans i professionals.

Joan Pau treballa des de fa 32 anys a TESA - Tallers de Escoriaza - com a operador de màquines automàtiques, en la secció de mecanitzat de cilindres, de la coneguda empresa de panys i dispositius de seguretat guipuscoana. Amb aquest reconeixement-davant de més de 300 destacats professionals del sector de la ferreteria i el bricolatge-així com amb la seva presència en el sopar de gala organitzada, la Fundació Txema Elorza se suma als diversos actes institucionals en honor de Joan Pau.

Moment de lliurament del premi, de mans del president d'Honor de la Fundació, el Molt Honorable Jordi Pujol
Moment de lliurament del premi, de mans del president d'Honor de la Fundació, el Molt Honorable Jordi Pujol.