Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Spec añade a su catálogo las cerraduras autónomas inteligentes de TESA

Grup Spec afegeix al seu catàleg els panys autònomes intel ligents de TESA

20/05/2009

20 maig 2009

Grup Spec, empresa especialitzada en el desenvolupament de sistemes de gestió horària, control de presència i accessos i seguretat, ha arribat a un acord per afegir al seu catàleg de control d'accés les diferents solucions de panys autònomes intel ligents de TESA , companyia especialitzada en solucions de tancament i control d'accessos que forma part del Grup Assa Abloy.

Els panys autònomes intel ligents són l'aposta perfecta per al control de portes interiors en edificis d'oficines, despatxos i hotels, ja que aporten un alt nivell de seguretat en usar una clau de lectura infalsificable. Aquest tipus de panys poden anar fàcilment a qualsevol tipus de porta, sense necessitat de canviar la seva estructura o el pom de la mateixa i no requereixen d'instal lació elèctrica ni relés.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy