Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kuka Systems aplica Delmia Automation de Dassault Systèmes a la ingeniería de planta

Kuka Systems aplica Delmia Automation de Dassault Systèmes a l'enginyeria de planta

13/05/2009

13 maig 2009

Kuka Systems, fabricant de solucions d'automatització, ha apostat per la solució Delmia Automation de Dassault Systèmes per al'execució virtual de les instal·lacions de producció que Kuka planifica i construeix.

La solució Delmia Virtual Commissioning permet als enginyers industrials vincular el model de fabricació virtual amb l'actual sistema de control i la controladora robot. La companyia pot conduir i avaluar escenaris 'what if' per optimitzar la producció, facilitant que sigui correcta a la primera.

Quan hagin d'integrar canvis en els plans existents, l'ús de Delmia Automation tindrà un impacte significatiu en la planificació de les línies de fabricació de Kuka. Qualsevol canvi proposat ha de ser explorat per endavant en el model virtual de les plantes. Per això, és important combinar el PLC i control robot actuals amb la planta virtual. Els programes dirigiran d'aquesta manera el model virtual.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks