Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes firma una acuerdo con i-generator para posicionarse en el mercado del calzado

Dassault Systèmes signa un acord amb i-generator per posicionar-se al mercat del calçat

06/05/2009

6 maig 2009

Dassault Systèmes (DS), especialista en solucions per a la gestió del cicle de vida de productes i 3D, anuncia que ha reforçat la seva posició en el mercat PLM per retail, calçat i tèxtil (RFA, per les sigles en anglès), gràcies a un acord amb i-generator, un innovador en la creació de marques per a les companyies internacionals del calçat. i-generator està molt ben posicionat en les àrees de creació de calçat i serveis relacionats, i ajuda els clients a assolir el lideratge en la indústria a través d'un desenvolupament de productes i serveis ràpid i innovador. i-generator està especialitzat en la investigació aplicada (ergonomia, biomecànica i neurologia), enginyeria biomèdica, disseny, desenvolupament i subministrament mecànic i industrial.

i-generator i la marca Enovia de Dassault Systèmes treballaran junts per dissenyar i subministrar solucions als fabricants internacionals de calçat i les seves cadenes de subministrament, ajudant-los a reduir costos i optimitzar els seus processos de desenvolupament de productes.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks