Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deutz-Fahr organiza una jornada de cosechadoras para profesionales de Almería

Deutz-Fahr organitza una jornada de recol per a professionals d'Almeria

17/04/2009

17 abril 2009

El dimecres 8 d'abril es va celebrar al terme municipal de Maria (Almeria) una jornada de presentació de les noves recol de la sèrie 56, fabricades per Deutz-Fahr . Segons paraules del seu alcalde, és "el poble d'Espanya amb major nombre de recol per habitant", de manera que va quedar garantida l'alta professionalitat dels assistents.

La concessió de Deutz-Fahr per a la venda de recol a la zona, Comercial Agrícola Logar, al costat de l'Associació de Màquines Recol (AMAC-Almeria), va reunir un total de 146 assistents, que van poder comprovar, de primera mà, el nivell de tecnologia i equipament de les noves recol. Les recol Deutz-Fahr tenen un gran prestigi a la zona, amb un parc important de màquines que es desplacen per tota Espanya realitzant tasques de sega.

Foto de grup dels assistents a la jornada organitzada per Deutz-Fahr
Foto de grup dels assistents a la jornada organitzada per Deutz-Fahr.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)