Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jon Goikoetxea, nuevo director comercial y de marketing para las empresas de Assa Abloy

Jon Goikoetxea, nou director comercial i de màrqueting per a les empreses de Assa Abloy

02/04/2009

2 abril 2009

Jon Goikoetxea Ferro s'ha incorporat recentment com a nou director comercial i de màrqueting per a totes les entitats i marques englobades en l'estructura de Assa Abloy a Iberia (TESA, Inhova, STS, Azbe, Idasa, Abloy, Dorlak, Securitesa).

De 45 anys d'edat, està llicenciat en Econòmiques per la Universitat del País Basc. La seva carrera professional ha transcorregut per empreses multinacionals de l'àmbit del gran consum i l'alimentació, principalment a la multinacional angloholandesa Unilever i en l'àrea de la consultoria estratègica en màrqueting.

Jon Goikoetxea serà responsable de les activitats comercials i de màrqueting per al mercat domèstic, assegurant la bona marxa de les operacions amb els seus clients i l'execució de polítiques de màrqueting eficaces i orientades als principals mercats. Jon Goikoetxea reportarà directament a Gonzalo Líban, director general per al Grup Assa Abloy a Iberia.

Jon Goikoetxea Ferro
Jon Goikoetxea Ferro.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy