Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA participa en la feria Batibouw con su nueva cerradura electromagnética

TESA participa a la fira Batibouw amb la seva nova pany electromagnètica

01/04/2009

1 abril 2009

En el marc de la fira de Batibouw , la fira professional de la construcció i renovació a Bèlgica, TESA presenta i llança al mercat el seu nou producte destinat per a la plataforma Io-Homecontrol. Aquest nou producte és el pany Smart amb telecomandament, una nova pany multipunt electromagnètica amb funcionament a distància per a porta d'entrada de la llar. Smarter Io-Homecontrol és una tecnologia sense fils simple i segura, i la millor manera de controlar la seguretat de l'accés a la llar, combinant-se amb els altres elements que poden ser manejats des del mateix dispositiu de la plataforma Io-Homecontrol. Aquesta tecnologia de comunicacions sense fils arriba avui dia a estar operativa i registrada en al voltant de 40 països.

També, durant la fira de Batibouw, Vachette, una altra empresa del Grup Assa Abloy, ha presentat la seva nova pany d'embotir motoritzada Velectra, una solució d'obertura de porta també amb les opcions d'obertura i tancament mitjançant comandament a distància.

Estand de Assa Abloy a la fira
Estand de Assa Abloy a la fira.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy