Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Same Deutz-Fahr renueva su gama de telescópicas Agrovector

Same Deutz-Fahr renova la seva gamma de telescòpiques Agrovector

17/03/2009

17 març 2009

Same Deutz-Fahr ha renovat recentment la línia de carregadores telescòpiques Agrovector, augmentant les prestacions i el confort d'ús. Als models presentats recentment, el 40.8 i el 40.9, s'afegeix el model 35.7 que, amb una major capacitat i un millor confort, substitueix al precedent 30/07.

La capacitat dels models 40.8 i 40.9 és de 4.000 quilos, mentre que l'altura d'elevació és, respectivament, de 8 i 9 metres. Entre les característiques més destacades figuren el nou sistema hidràulic 'Load Sensing' amb bomba de cabal variable de 132 l / min., Adequat per a les aplicacions més difícils, la transmissió Powershift de 4 velocitats sota càrrega cap endavant i 3 marxes cap enrere, amb velocitat màxima de 40 km / h, i el nou xassís heavy-duty d'origen industrial, que posa aquests models a la cimera de la producció de carregadores telescòpiques en termes de solidesa i prestacions.

Ambdues telescòpiques es poden subministrar amb sistema d'anivellament sobre l'eix davanter, per a una major precisió en les fases de càrrega. L'ergonomia de la cabina, el joystick electro-proporcional, l'aire condicionat i el seient pneumàtic permeten dur a terme qualsevol tipus d'operació amb el màxim nivell d'agilitat i confort.

Les noves carregadores telescòpiques Agrovector estan equipades amb el nou sistema hidràulic 'Load Sensing' amb bomba de cabal variable...
Les noves carregadores telescòpiques Agrovector estan equipades amb el nou sistema hidràulic 'Load Sensing' amb bomba de cabal variable.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)