Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BYD Group triplica su productividad con la herramienta Catia de Dassault Systèmes

BYD Group triplica la seva productivitat amb l'eina Catia de Dassault Systèmes

11/03/2009

11 març 2009

L'avançada eina de disseny Catia de Dassault Systèmes , especialista en solucions per a la gestió del cicle de vida de productes i 3D, ha permès a l'empresa BYD Group, dedicada zl disseny d'iots a mida, triplicar la productivitat en els seus processos d'enginyeria i millorar l'accés en temps real a la informació de producte.

Algunes de les capacitats de Catia més importants per BYD Group van ser les avançades eines per al disseny de superfícies, la ràpida i precisa modelització 3D, la possibilitat de repetir una i altra vegada l'anàlisi de dissenys i el mòdul de renderització en temps real, utilitzat per crear presentacions que generin un impacte en el client. A més, els llocs de treball per al disseny de canonades assisteixen al sistema d'enginyeria mentre que 3DXML proporciona un estàndard per intercanviar informació amb drassanes, clients i proveïdors. Les capacitats del 'knowledgware' de Catia asseguren a més la flexibilitat necessària per incloure els canvis de manera ràpida i fàcil. Així mateix, la possibilitat de reutilitzar les especificacions incloses en catàlegs i els dissenys existents i geometries ja definides amb PowerCopy de Catia estalvia un temps considerable.

Eina de disseny Catia de Dassault Systèmes
Eina de disseny Catia de Dassault Systèmes.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks