Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los nuevos productos de TESA, una cartelera de cine
TESA organitza una Gala dels Oscars en diverses ciutats

Els nous productes de TESA, una cartellera de cinema

Nerea Gorriti04/03/2009
¿Hauria canviat el destí dels protagonistes de 'La nit dels morts vivents' si haguessin tingut un pany Tab automàtica de TESA? ¿I si la colla d'amics dels Goonies haguessin hagut de fer caure una porta amb el pany d'alta seguretat XT Premium? ¿S'imaginen Bud Spencer amb accent euskaldun parlant dels tancadors d'instal lació ràpida per a portals de TESA? L'empresa ha iniciat una 'Road-movie' per diferents ciutats espanyoles que va arrencar el somriure a clients i col·laboradors en la seva cita a Barcelona el passat 3 de març. Va presentar les seves novetats de 2009 d'una manera amena i divertida celebrant una 'Gala dels Oscars' premiant als seus productes que van recollir diversos clients de Tallers Escoriaza.

En temps crítics TESA ha apostat per l'humor i l'optimisme organitzant un tour per diverses ciutats celebrant aquesta original lliurament de premis. Una iniciativa per presentar 15 novetats repartides en 4 categories: alta seguretat, millors productes per a especialistes, millors efectes electromagnètics i millors productes de valor afegit. El resultat, un aplaudit esdeveniment on els clients van gaudir de diversos vídeos doblats en clau d'humor destacant totes les novetats 2009.

Primera gala dels Oscars de l'empresa
Primera gala dels Oscars de l'empresa.
A través d'aquesta gala dels Oscar l'empresa “pretén presentar les oportunitats per abordar mercats com l'institucional o la reforma que són comprats que es van a mantenir. És la primera vegada que presentem un esdeveniment d'aquestes característiques, però teníem tantes estrenes en 2009 que necessitàvem la gala, una oportunitat de donar a conèixer tota la cartellera”.
Diversos clients van recollir els premis
Diversos clients van recollir els premis.

En la categoria de productes d'alta seguretat es van presentar els següents nominats:

  • Pany d'alta seguretat XT Premium. Mitjançant una escena dels Goonies dels clients van poder conèixer el pany de màxima seguretat amb punts de tancament independents entre si que obliguen el lladre a apalancats un a un per poder accedir. El punt central suporta una força d'una tona i els ganxos 600 kg cadascun. El pany ve equipada amb el millor en seguretat: cilindre T80, antipànic de doble embragatge i un escut de seguretat de ferro massís E800. A més, el tancador porta caixes tancades per protegir el pom i palanques.
XT Plus
XT Plus.
  • XT Plus, 'Amb la porta a punt'. En aquesta història la protagonista recorda a la XT Premium però amb un cilindre T60, escut E700 i tancador obert.
  • Clau TK 100. Fent l'ullet a les còpies xineses, el gag d'aquesta pany estava basat en la pel lícula "Cop en la Petita Xina", on Kurt Rusell parlava d'aquesta clau incopiable patentada. Les còpies només les pot fer TESA prèvia acreditació de la persona. Màxima protecció contra el frau, 16 pistons actius antiganzúa, antibumping i antitrepant. És un producte tècnic, "amb una capacitat d'amaestrament monstruosa, ideal per a alta seguretat domiciliària", apuntava el presentador.
Clau TK 100
Clau TK 100.
  • Pany Tab automàtica, nominada per 'la nit de les portes vivents'. "Una autèntica pany amb vida pròpia", la presentaven. Equival a 'tancar sempre amb clau'. Quan la porta es tanca queda subjecta per la maneta (centre) i els punts alt i baix (ganxos) sense necessitat d'usar la clau. A més hi ha la possibilitat de tancar els bulons centrals amb la clau, com seguretat. "I per si això fos poc, en breu, serà possible motoritzar la porta", continuava.

El guanyador va ser el pany d'alta seguretat XT Premium, i va recollir el premi Miguel Rupérez de Ferreteria Rambla.

Categoria de millors productes per a especialistes

En aquesta categoria els nominats van ser:

  • Pany multipunt 2230 G per 'porta fantasma'. "És una història d'una suavitat sorprenent. Tot i que la porta es alabeo o es corbi amb la calor, la forma dels ganxos alt i baix i el mecanisme d'engranatges permeten un tancament suau i sense esforç ", presentava el conductor.
Pany multipunt 2230 G
Pany multipunt 2230 G.
  • Tancadors elèctrics de caixa estreta per 'Obrir i si no la enderroquem'. Aquest film narra la història d'uns tancadors d'instal lació ràpida i senzilla per portals. La seva caixa estreta de menys de 15 mm permet la seva instal·lació en perfils d'alumini amb ruptura de pont tèrmic sense mecanitzar els nervis del perfil. Està disponible en totes les funcions habituals: normal, automàtic i amb / sense desbloqueig.
  • Sèries Lite i Quick, pel 'Colós truca a la porta', es tracta d'una sèrie pensada per a hospitals, oficines, hotels, garatges, gràcies a la seva modularitat és possible estoc només barres d'un punt i convertir-les a models de 3 punts mitjançant un senzill kit. La placa base permet diferents sistemes de fixació el que la converteix en un producte adequat per instal lar en perfils d'alumini o PVC. A més, l'àmplia varietat de tancadors i picaportes permeten construir la barra adequada per a la porta en qüestió.

El pany multipunt 2230 G va ser la premiada.

Categoria millors efectes electromagnètics

Els nominats en aquesta categoria van ser els següents:

  • El pany i cilindre Smart, autoprogramable per 'La resplendor de la porta'. "La pel·lícula ens narra l'impressionant testimoni d'un control d'accés fàcil i senzill d'instal lar", pensat especialment per a la distribució en ferreteria ja que no necessiten ni manteniment ni servei postvenda. És autònom (funciona amb piles) i no necessita ordinadors ni altres aparells auxiliars. La programació i obertures es realitzen mitjançant targetes, en cas de pany electrònic o claus, en cas del cilindre electrònic. Indicat per a instal·lacions petites, fins a 20 portes i 20 usuaris.
Smart
Smart.
  • La clau Combi va protagonitzar una escena de Matrix, per ser una clau capaç d'obrir qualsevol dels sistemes d'alta seguretat de TESA. És una combinació de clau electrònica de proximitat i mecànica. El gran avantatge és que es poden combinar amaestraments electrònics (amb el pany autoprogramable) i mecànics (obertura de cilindres tradicionals) amb un cost de la clau molt assequible. Es tracta d'un producte molt diferenciador en el mercat.
Clau Combi
Clau Combi.
  • Nova gamma d'electropistones. "Aquesta gamma no passarà desapercebuda per a la crítica ja que suposa un pas endavant per dues raons: una gamma completa per a qualsevol necessitat (pany de cargol, de cargol amb maneta, de picaporta amb maneta) i preu molt assequible".
  • Barres antipànic d'alta seguretat Top. Aquest producte, que ja gaudia del reconeixement del premi 'If Design Award' va protagonitzar una divertida escena de King Kong. Úniques en el mercat, són capaços d'aguantar una tona de pressió sobre la porta sense cedir. El nou picaporta orbital garanteix que fins a un nen podria obrir empenyent amb un dit en una situació de pànic. Hi ha models per a cada necessitat: mono i multipunt, embotir i sobreposar, versió motoritzada i minusvàlids.
Barres antipànic Top
Barres antipànic Top.

El premi va recaure en el pany Smart.

Categoria de millors productes de valor afegit

Els nominats van ser:

  • El tanca portes CT 3000 el va donar a conèixer una seqüència de 'Aquesta casa és una ruïna' de Tom Hanks. Un tanca portes que sempre, no importa la climatologia, és estable en qualsevol condició. Mai dóna cops de porta i la seva obertura és totalment suau, a més la seva instal lació és molt senzilla.
Tanca portes CT 3000
Tanca portes CT 3000.
  • Securitesa Premium protagonitzar la paròdia 'Boja acadèmia de serrallers'. Es tracta de la narració d'una porta cuirassada especial per al mercat de la reposició. Molt versàtil en mesures, instal en premarcs de fusta. Es caracteritza per una alta seguretat real (grau 4 d'antiefracción) i percebuda (bulons més gruixuts). Gràcies a la possibilitat de clau de servei, el propietari podrà tancar la porta sense que altres persones puguin accedir fins que el propietari torni a activar la porta.
  • 134U Plus es va mostrar en una escena de 'Porta juràssica'. Es va narrar la història del primer picaporta unificat de gamma alta, un picaporta silenciós d'acer.
  • Brigthandle, és una nova maneta lluminosa amb funció bany al qual la s'encén en verd per donar pas i vermella quan estigui ocupat. Aquesta maneta és totalment innovadora i incrementa la funcionalitat i estètica de la porta.
Brigthandle
Brigthandle.
Toni Cavalleria de l'empresa Cavero va recollir el premi atorgat al tanca portes CT 3000.
Imagen
Imagen
Vista general després del lliurament
Vista general després del lliurament.

Per l'acte, l'empresa va seleccionar pel lícules de diversos gèneres: des del terror, amb les barres antipànic Top com a protagonistes fins a les que protagonitza el pany autoprogramable Smart per als amants de la ciència ficció.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy