Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA presentó en Expocadena sus productos estrella

Panys, tancaportes, antipànics, cadenats, manilles, control d'accessos ...

TESA va presentar en Expocadena seus productes estrella

Redacció Interempreses24/02/2009
TESA va participar en la passada edició de Expocadena amb un ampli estand en què va mostrar aquells productes que han resultat millor acollits pel sector al llarg de la campanya 2008. Durant els dies 27 i 28 de febrer TESA va ocupar l'estand 14M10 a Ifema.

Panys d'embotir, de sobreposar, panys metàl·liques, cilindres, amaestraments, pany de control d'accessos, manilles, antipànics, cadenats i tancaportes comprenen la sèrie que TESA va mostrar als seus clients.

Es va fer especial èmfasi en una sèrie de productes:

Pany Premium amb ganxo per metàl·liques

La gamma de panys Premium és el resultat de la millora de cadascuna de les característiques que ha d'oferir un pany de fusteria metàl·lica. A més, gràcies als nous reenviaments de ganxo, la Premium metàl·lica és el producte més versàtil i més ben adaptat a les noves necessitats del mercat.

El mecanisme d'engranatges aquesta dissenyat per a tancar amb suavitat totes les portes, però a més, gràcies als nous reenviaments amb ganxos, fins a la porta més resistent és guiada per un tancament perfecte.

Gràcies als nous reenviaments amb ganxos, fins a la porta més resistent és guiada per un tancament perfecte

Aquest mecanisme, unit caixa estreta, pensada per a la seva instal lació en els perfils amb RPT, fan d'aquesta pany un disseny únic al mercat. La millor solució, per a l'usuari que busca seguretat i confort, i la millor solució, per l'instal que vol fiabilitat i facilitat d'instal lació.

A més la gamma Premium pot combinar amb la completa gamma de cilindres i tanca portes de TESA.

Dispositius per a vies d'escapament Quick i Lite

És el dispositiu antipànic amb un nou concepte basat en la modularitat i un disseny comú, sota una mateixa plataforma, tant per a les barres d'empenta com de lliscament.

Lite i Quick
Lite i Quick.

Els dispositius antipànic Lite i Quick ofereixen al client un producte versàtil i de fàcil instal lació. Amb un preu molt competitiu, modular, una àmplia gamma d'opcions, un disseny compacte i diferents tancadors, aquests dispositius antipàtic són els productes idonis per a ser col locats en qualsevol tipus de portes, especialment en aquelles de perfils d'alumini.

Això converteix a Quick i Lite en un dispositiu antipànic "a la carta" i permet al client pagar per allò que necessita sense extres que possiblement no necessiti

Està basat en un producte STD al qual es poden afegir diferents opcions per trobar la solució ajustada a les necessitats del client. Això converteix a Quick i Lite en un dispositiu antipànic "a la carta" i permet al client pagar per allò que necessita sense extres que possiblement no necessiti.

TESA permet amb aquest nou concepte de modularitat una millor i més eficaç gestió del producte i dels magatzems.

Tant el model LITE com el Quick són part d'una mateixa plataforma. Això permet que es col • loquen indistintament una o altra en una mateixa instal lació, i la decisió de posar un model o un altre en funció, per exemple, que es tracti d'una zona noble o no. Així, s'eviten inconvenients a arquitectes i instal, ja que el sistema d'instal lació és el mateix en ambdós models. Convé recordar també que els diferents accessoris que porten els dispositius antipànic són els mateixos, sense dependre del model seleccionat, facilitant un cop més la tasca de gestió en magatzems i per part d'instal.

Els models Lite i Quick disposen d'una definició de producte STD, però tenen la possibilitat d'incorporar noves opcions com poden ser l'opció pas, dispositiu antitarjeta, cubrefallebas, picaporta d'acer, diferents tancadors, reenviaments laterals, ...

Pany autoprogramable

El sistema de control d'accessos més senzill i econòmic. Sense necessitat d'instal lar cap programari ni comprar els equips de gestió.

Pany autoprogramable
Pany autoprogramable.

Els panys s'inicialitzen amb una targeta programadora, que serà diferent per a cada instal lació. La mateixa targeta programadora permet donar d'alta i baixa als usuaris de la instal·lació.

Seguretat en la comunicació: els codis estan protegits i encriptades.

Possibilitat de multi aplicació amb altres dispositius.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy