Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asuni Cad colabora con Ifapa mediante su software AutoARQ Paisajismo 3

Asuni CAD col·labora amb Ifapa mitjançant el seu programari AutoARQ Paisatgisme 3

25/09/2008

25 setembre 2008

El passat mes de juny, el programari AutoARQ Paisatgisme març de Asuni CAD va participar en un curs sobre el disseny de rotondes i mitjanes impartit en el centre de l'Institut Andalús de Recerca i Formació Agrària, Pesquera, Alimentària i de la Producció Ecològica (Ifapa), a Palma del Río, a Còrdova.

Durant la presentació, es va comprovar que el programari és una aplicació funcional i útil per realitzar aquest tipus de desenvolupaments. La generació de les rotondes com malles de terrenys i el fet d'afegir vorades per complementar-són dues de les característiques importants del disseny 3D de AutoARQ Paisatgisme. A més de parcs i jardins, AutoARQ Paisatgisme és aplicable al disseny de rotondes i mitjanes, terrasses, zones comuns, camps de golf, etc. qualsevol espai verd que necessiti d'un disseny professional.

El programari AutoARQ Paisatgisme 3 participar en un curs sobre el disseny de rotondes i mitjanes impartit a Ifapa a Còrdova...
El programari AutoARQ Paisatgisme 3 participar en un curs sobre el disseny de rotondes i mitjanes impartit a Ifapa a Còrdova.

Empreses o entitats relacionades

Asuni CAD, S.L.